SCP -049 hakkında bence daha fazla bilgi verilmeli.
Burası SCP'nin Türkiye Ana Sayfası, İstediğiniz gibi Türkçe konuşabilirsiniz, ki bizler de SCP'leri Türkçe'ye çevirmeye çalışıyoruz. Okuduğunuz SCP-049'un Türkçe'ye çevrilmiş halidir. Üzerine herhangi bir bilgi ekleyemeyiz. Biz sadece İngilizce metinleri Türkçe'ye çeviriyoruz.
As if they're calling me to head back…
bencede büyük ihtimal çevirenin üşengeçliğinden çoğu bilgi eksik
Scp 049 ve bazı diğer Scp'lere güncelleme geldi.Lütfen onları buraya getirin
SCP'nin orijinal sayfası çok daha uzun ve başka veriler de var Türkçesi neden bu kadar kısa?
ingilizcede 3 kelime türkçede 1 kelime bazende tam tersi oluyor ingilizce bilgin varsa benim söylediğimi anlarsın
Scp 049 2018de yeniden yazıldı, buradaki eski versiyonu olduğundan kısaydı.
Güncel metnin çevirisini ekliyorum, eskisini okumak isterseniz 049 ARC sayfasında.
SCP'yi çok yakından takip eden biri olmasam da bazenleri karşıma çıkıyor ve bir video olsun veya yazı olsun direk o konuyu wikisinden bakmak istiyordum. İngilizce wikisi daha fazla içerik sunduğundan orayı tercih ediyordum ama şimdi karşıma bir video çıktı bu doktorla ilgili gideyim bakayım dedim Türkçesi var mı daha iyi anlarım diye. Şansıma bu ay sen çevirmişsin İngilizce sayfasından farkı yok eline sağlık.
EDIT: İngilizce wikisinde "yerinizde olsam bu kadar emin olmazdım" kısmında bir kısım daha var. Eve gidiyor diye bir kısım onu burada bulamadım. Rica etsem orayı çevirme şansınız var mı?
Teşekkürler, Going Home 049'un yazarının wikideki bir yarışma için yazıp tamamlamadığı hikaye dizisinin ilk bölümü. Fakat karaktere bir şey katmamakla birlikte makaledeki konsepte de sahip değil.
Çevirsem dahi sonuna kadar okunacağını sanmıyorum.