Hikaye Merkezi

SCP Vakfı Hikaye Merkezine Hoş geldiniz

Bu sayfanın içerikleri şimdilik [sınıflandırılmamıştır].

Bu merkezdeki belirli dosyaların çeşitli sınıflandırmalara tabi olduğu ve bu dosyalara erişim için doğrulanmış giriş bilgileri gerektiği personele hatırlatılmaktadır.

-Bilgilendirme-

Bu arşiv Vakıf hikayelerini yazar ismi ve alfabetik olarak düzenlemek için tasarlanmıştır. Bir hikayenin eksik olduğunu keşfederseniz lütfen yardım için hikaye yazarıyla ya da teknik ekipten biriyle iletişime geçiniz.

İzleyen sayfalar modüllerin seçtiği sayfaların ilk 200 karakterlik kısımlarını alıntılayıp görüntülemek için kullanılmaktadır. Kendi hikaye alıntınızı özelleştirmek için lütfen aşağıdaki kodu sayfanıza ekleyiniz:

[[include component:preview text=METNİNİZİ BURAYA YAZINIZ]]

Bu kod sayfanın başına, derecelendirme modülü ile asıl metnin arasına yerleştirilmelidir. Daha fazla bilgi için teknik ekiple iletişime geçiniz.

Şu ana kadar çevrilen hikayelere Hikaye Arşivi üzerinden ulaşabilirsiniz.

-Temel Navigasyon Çizgesi-

Çeşitli|A|B|C|Ç|D|E|F|G|H|I|İ|J|K|L|M|N|O|Ö|P|R|S|Ş|T|U|Ü|V|Y|Z

• Yazara Göre Hikayeler Arşivi: Veri tabanındaki bütün hikayeleri yazar adına göre alfabetik olarak listeleyen arşiv.

Çeşitli|A|B|C|Ç|D|E|F|G|H|I|İ|J|K|L|M|N|O|Ö|P|R|S|Ş|T|U|Ü|V|Y|Z

• Tarihe Göre Hikayeler Arşivi: Veri tabanındaki bütün hikayeleri yayımlandığı tarihe göre listeleyen arşiv.

• Kanon Merkezi: Çeşitli Vakıf evreni kanonları arşivi. UYARI: Çelişkili kanonlar kendiliğinden yanma fenomenine sebep olabilir. Tüm sorumluluk sizindir.
  • Seriler Arşivi: Personelin çeşitli seri merkezlerine ulaşabildiği arşiv.
  • Yarışma Arşivi: SCP Vakfı içindeki çeşitli yarışmalara adanmış bir arşiv.
  • Olay Raporu Arşivi: Kaza raporları, görgü tanığı sorgulamaları ve diğer çeşitli Vakıf ilaveleri arşivi.