Ölümün Sonu

VAKFIN K-SINIFI DURUM OLASILIKLARI VERİTABANINDAN ALINMIŞTIR

Senaryo İsmi: ΩK-Sınıfı
Olasılık: Neredeyse İmkansız
Şiddeti: Hayatta kalınabilir fakat uygarlığın orta ölçüde yeniden yapılandırılmasını gerektirir.
Açıklama: ΩK-Sınıfı ("Ölümün Sonu") senaryosu, ölümsüzlüğün başka bir biyolojik değişiklik(örneğin yaşlanmanın durdurması veya kısırlık) olmaksızın tüm yaşam formlarını etkilediği durumdur. Bu senaryo ile ilgili tüm protokollerde, vakfın gizliliğinin bozulduğu herhangi bir 'Maskenin Düşmesi' durumunun önlenmesi için gerekli tüm adımların atılacağı varsayılır. Ayrıca bu senaryoda vakfın mevcut alt bölümlerinin ve yapısının aynı şekilde devam ettiği varsayılır.

Öncelikler:

1. Nüfus Kontrolü: Böcek nüfusunun çoğalma oranları nedeniyle bu durumun, böcek nüfusu WK-Sınıfı senaryo eşiğine ulaşmadan önce ele alınması gerekir. Bu adımdan sonra diğer organizmalar için de uzun vadeli bir çözüm planlanması zorunlu olacaktır.
2. Perde Kontrolü: Tüm insan nüfusu anomalilere maruz kalacak olsa da, başka hiçbir anomalinin dikkati çekmemesi önemlidir. ΩK Sınıfı Senaryonun etkileri yeni normali oluşturacak ve muhafaza devam edecektir. Yanlış bilgilendirme çalışmaları ile, keşfedilen ölümsüzlüğü bir araştırma ürünü olarak açıklayacak bir hikaye yayılacaktır.
3. Araştırma Durumunu Değiştirilmesi: Eğer gerçek ölüm sağlanamazsa, etik olarak başka bir alternatif tasarlanmalıdır. Biyolojik bileşenlerinin çürümesi sebebiyle insanların süresiz olarak acı çekmesine izin verilmesi kabul edilemez olarak görülmektedir.

Birinci Sezon

DR. JOYCE MICHAEL'IN ARAŞTIRMASI

1. Hayatın Pençesinde Captain Kirby
  2. SCP-3984 - Ölümü Dürtmek Croquembouche
  3. ΩK Croquembouche
  4. GRANT REQUEST FOR THE PERFECTION OF BRAIN TRANSPLANTS FOR IDENTITY PERPETUATION AS TREATMENT FOR AGE-IMPAIRED IMMORTALITY Veiedhimaedhr
  5. With The Reaper On Retirement Captain Kirby
  6. Tales Of The Ethics Committee: 5 Reasons The Foundation Wants A Robot Army Captain Kirby, OthellotheCat, Veiedhimaedhr, Croquembouche
  7. SCP-3448 Captain Kirby

Okuma Sırası
Bu senaryoya Hayatın Pençesinde ile başladıktan sonra çevrilmiş sayfaları okuyabilirsiniz. Hepsi Ölümün Sonu senaryosuna bağlı.

İkinci Sezon

DR. EMILY YOUNG'IN ARAŞTIRMASI

1. SCP-4514 - Öldüren Şey Captain Kirby
  2. Do You Remember Funerals? Captain Kirby
  3. Hundred-Year Favor Captain Kirby
  4. Project Damnerung Captain Kirby
  5. Where Death Used To Live Captain Kirby
  6. From The Clutches Of Life Captain Kirby

DR. VIOLET MESMUR’IN ARAŞTIRMASI

1. Anderson Robotics' Installation Guide: Your New Buteo Series Mechanical Exoskeleton! OthellotheCat
  2. Eat Your Greenes OthellotheCat
  3. SCP-4725 - İsyancılar'ın Çözümü OthellotheCat
  4. The Doctor's Dilemma Lt Flops

PERSEPHONE PROJESİ

PROFESSOR KAIN PATHOS CROW'UN ARAŞTIRMASI

1. Digging Up The Past Gabriel Jade, Uncle Nicolini.
  2. Who Wants To Live Forever? Gabriel Jade, Uncle Nicolini.
  3. The Hermit, Death, and The Devil Gabriel Jade, Uncle Nicolini.
  4. Persephone Project Gabriel Jade, Uncle Nicolini.

GÖZCÜ 281

DR. HISAKAWA TSUKIKO'NUN ARAŞTIRMASI