scp-heritage-v3.png

Özel Saklama Prosedürleri: SCP-239 içinde 1 (bir) yatak, 1 (bir) EKG makinesi, ve [ÇIKARILDI] ile karıştırılmış pentobarbital ile dolu olup her gün yeniden doldurulan 1 (bir) IV içeren bir odada bulundurulmalıdır. SCP-239, hiçbir koşulda veya herhangi bir zaman zarfında saklama alanından ayrılmamalıdır. Bu hücrenin duvarları telekill-kurşun bir alaşımla kaplanmış olmalıdır. Herhangi bir zamanda sadece 2.Sınıf personellerin SCP-239 ile temsasa geçmesine izin verilir. SCP-239'a gardiyanlık eden tüm personeller Telekill başlıklar (SCP-148) ile donatılmış olmalıdır. SCP-239'un gerçek adı Sigurrós Stefánsdóttir'dir. SCP-239 kesinlikle hiçbir koşulda uyandırılmamalıdır. SCP-239'u uyandırma teşebbüsünde bulunan her personel anında etksiz hale getirilecektir.

Açıklama: SCP-239 görünüşte 8 yaşında bir kızdır. 1 metre boyunda olup 20 kilogram ağırlığındadır. Omuz hizasına gelen sarı saçları vardır. Yakından bakıldığında, gözleri gri-yeşil renkte parıldar. SCP-239 önceden keşfedilmemiş bir çeşit radyasyon yaymaktadır, bu radyasyon ███████████ olarak adlandırılıştır. Bu dalgalar küçük dozlarda zararsız olmalarına rağmen yüksek dozlarda atomaltı boyuttaki maddeleri parçalabilmektedirler.

SCP-239 gerçekleştirmek istediği her şeyi yapabilir. Basitçe anlatmak gerekirse, kendisi bilinci yerinde olduğu sürece psikolojik bir seviyede her şeyi yapabilir. Neyse ki, sadece kendisini ve küçük bür çapında bulunan etrafındakileri etkileyebilir; bu sebepten ötürü, "Görüyorsa, değiştirebilir." Ancak, ne kadar güçlü olduğunu test etmeye çalışmak, yapılacak en sağduyulu davranış olmamaktadır. Canlı madde yaratıp, canlı maddeleri etkileyebilir gibi görünüyor; örneğin, bir D-Sınıfı personel yanlışlıkla kendisine zarar verdiği zaman, sadece dilek dileyerek yok olmasını sağlamıştır. Neyse ki, SCP-239'un yaptığı hakkında suçlu hissedilmesi sağlandığında, aynı şekilde onu geri getirmiştir. SCP-239'un kendini koruma içgüdüleri, bilinci yerinde olduğu sürece kendisini fiilen dokunulmaz kılmaktadır. Derisi SCP-148 dışında herhangi bir materyal kullanılarak delinemez.

Yeteneklerini kontrol alma yöntemi olarak, kendisine bir adı olduğu söylenmiştir. Bu, moralinin oldukça iyileşmesinin yanında, kendisini SCP vakfı tarafından verilmiş önceden onaylanmış bir liste "büyü" haricinde yeteneklerini kullanamayacağına inandırmıştır. Umarız, bu herhangi bir kaçma teşebbüsünün önüne geçecektir. Lakin SCP-239, kendisine veya başkalarına zarar vermeyi içeren herhangi bir bilinçaltı düşüncenin önüne geçilmesi için, sürekli sakin bir ruh halinde tutulmalıdır.

Köken: SCP-239, vakfın dikkatine █████████, ███████'deki doğumundan oldukça bir süre sonra gelmiştir. Doğumundan yaklaşık olarak üç saat sonra, ███████ █████ Hastanesi açıklanamayan bir patlama sonucu yerlebir olmuştur. Basına, sebebin bir gaz sızıntısı olduğu yönünde bilgi verilmiştir. Hemen ardından SCP ekipleri bölgeye, bölgede bulunan her türlü anormallik ile ilgili araştırma yapmak üzere sevk edilmişlerdir. Bulabildikleri tek hayatta kalan insan SCP-239'du. Sonraki sekiz yıl boyunca, kendisi SCP gözetiminde büyütülmüştür.

████████ █, 20██ itibariyle, SCP-239 sonraki bir düzenlemeye kadar indüklü bir komada tutulmaktadır. Bu kadar [VERİ ÇIKARILDI] tarafından alınmıştır.

SCP-239 kalıcı olarak Bölge-17'de tutulmaktadır.

Dr. ████████'un 12/26/04 tarihli notu: Kim ona "Noel Baba" hakkında konuşmanın, sonrasında da bunun sadece bir hikaye olduğunu söylemenin iyi bir fikir olduğunu düşündü?! Şimdi başa çıkmamız gereken potansiyel bir SCP'miz daha var, ama "sihirli" olduğu için yakalayamıyoruz.

Dr. A. Clef'in raporu: Durum üstünde yaptığım analizler beni SCP-239'un kabul edilemez bir saklama ve güvenlik riski olduğu sonucuna ulaştırdı. Onu diğer SCP'leri yakalamak için yeniden kullanma yönünde çeşitli tasarılar yapılmış olsa da, SCP-953 örneği ve diğerleri Vakfin SCP'leri gerçekliği büken güçlerle kontrol etme gücünü gözde fazla büyütmenin riskleri hakkında kati bir hatırlatıcı olmaktadır. .

Bu yüzden bu öneriyi yapmak isterim: SCP-148'den inşa edilmiş, SCP-239'un aksi taktirde delinemeyen derisini delebilecek, delici bir sistem kurulacak. Bu alet SCP-239'u uykusundayken öldürmek ve güçlerini devre dışı kılmak için kullanılacak. SCP-239'un bu işlem sırasında uyanması ve direnmesi tehlikesi yüzünden, seçilecek operatörlerin SCP-668'i de yanlarında, komplikasyonları minimal düzeye getirmek için, taşımalarını öneriyorum.

Bu işlemin tehlikelerinden biri de SCP-239'un uyanıp operatörü bir arkadaş veya "iyi bir insan" olarak görmesi ve gerçekliği ona uyuşacak şekilde bükmesi olasığılıdır. Bu sebepten ötürü bu prosedürü bizzat uygulamak için gönüllü olmak istemekteyim. Personel dosyamın bir incelemesi, [VERİ ÇIKARILDI]'mın bir gerçeklik bükülmesi sonucunda bile bu prosedürü uygulayabileceğime işaret etmektedir.

- Clef